Oferte promotionale

Intrebari Frecvente

PLASAREA COMENZILOR …

Cum pot obtine o estimare de pret?
Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru produsele selectionate si de asemenea va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.

Cum plasez o comanda?
Comenzile se pot face prin telefon, fax, mail, direct pe site-ul nostru sau puteti sa veniti direct la sediul firmei noastre din Str. Banatului nr.222 Chitila, jud. Ilfov Romania

Ce se intampla daca vreau sa-mi anulez comanda?

Vor exista costuri suplimentare ascunse?
Nu, vom percepe suma exacta obtinuta in urma calculatiilor pentru materialele selectionate. In eventualitatea in care intervin niste costuri suplimentare, veti fi informat de acestea in momentul plasarii comenzii.

Cum pot face rost de mostre?
Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de câteva informatii generale despre compania noastra.

Pot vedea piatra inainte de a o cumpara?
Da, puteti vedea toata gama produselor noastre la sediul nostru din Str. Banatului nr.222 Chitila, jud. Ilfov Romania. Toate materialele noastre sunt pe stoc astfel incât sa puteti vedea exact materialele pe care le cumparati. Va rugam sa ne contactati pentru a fixa o intâlnire.

LIVRAREA ...

Care sunt termenii de livrare?

Imi pot ridica singur marfa? Clientul poate ridica marfa singur de la sediul nostru

Pot alege o data de livrare? Da, dar nu mai devreme de termenul comunicat de noi.

Trebuie sa fiu acasa in momentul livrarii?
Da, marfa trebuie receptionata calitativ si cantitativ.

Ce se intampla daca nu sunt multumit de produse?
Acestea pot fi returnate daca se constata  lipsuri , defectiuni sau neconformitati in momentul receptiei nu dupa efectuarea acesteia.. 

Telefon: 021 490 03 23