Oferte promotionale

Aplicatii Piatra

Aplicatii Interioare

În interior, piatra naturala marca Venus Stones este des folosită  pentru a înlocui gresia sau faianţa, sau  folosită pentru placarea pereţilor din bucătărie, living sau pe cei de pe hol, pentru un aspect precum cel din perioada belle epoque sau unul minimalist. Totodata, şemineele placate cu piatră naturala Venus Stones sunt  apreciate, pentru că ajuta la crearea unei atmosfere cordiale. Piatra naturală este folosită uzual şi pentru fabricarea glafurilor sau a blaturilor din băi sau bucătării, fiind rezistentă  şi destul de uşor de întreţinut.

Decoraţiunile şi unele montaje artistice sunt adevarate  capodopere de arta realizate din piatra natural marca Venus Stones care au fost cautate si sunt in continua creatie si solicitate cu toate  variatiunile de texturi, culori şi forme  posibile.

Venus Stones s-a remarcat prin desginuri unice cu aplicatiile sale atat in interioare de apartamente cat si in incinta unor institutii si cladiri importante din intraga tara.

Iata cateva aplicatii de interior marca Venus Stones:

 

 

 

 

 

 


Aplicatii Exterioare

În amenajările exterioare, piatra  naturala marca Venus Stones este folosită la placările faţadelor caselor, cladiri si institutii importante. Tipul de piatră naturală folosit de venus Stones este adaptat fiecărui proiect, iar anumite materiale de constructii trebuie asortate cu acesta. De retinut este  faptul că pentru amenajările de exterior se pot  folosi şi combinaţii de tipuri de piatră, iar toate acestea trebuie alese cu deosebita atentie, astfel încât texturile şi culorile să poată crea un aspect armonios.

 In aceeasi arie a amenajărilor exterioare includem şi amenajarea şi decorarea grădinii: decorarea aleilor din grădină sau la pavarea întregii curţi. Acesta fiind un spaţiu mai putin pretentios, este mult mai accesibil în ce priveşte imbinarea piatrelor naturale folosite de venus Stones.

Decoraţiunile şi unele montaje artistice sunt adevarate  capodopere de arta realizate din piatra naturala marca Venus Stones care au fost cautate si sunt in continua creatie si solicitate cu toate  variatiunile de texturi, culori şi forme  posibile.

Venus Stones s-a remarcat prin desginuri unice cu aplicatiile sale atat la exterioare de apartamente cat si la fatada  unor institutii si cladiri importante din toata tara.

Iata cateva aplicatii de exterior marca Venus Stones:

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Telefon: 021 490 03 23